Stort oppmøte på Freidig håndball sin mini-håndballskole for nye spillere høsten 2019!

Søndag 22. september arrangerte Freidig håndball mini-håndballskole for 1. og 2. klassinger ved Berg, Eberg og Birrallee skoler. Til sammen 49 ivrige 6- og 7-åringer og opp mot 100 nesten like ivrige foresatte tok turen til Strindahallen denne søndags formiddagen.
Instruktørene var åtte erfarne mini-håndballtrenere fra Freidig håndball sine mini-håndballag i årsklassene jenter og gutter 7 – 9 år, med klubbens sportslige utvalg som hovedansvarlig for planlegging og gjennomføring av mini-håndballøkta.
Etter registrering og utdeling av T-skjorter fikk barna prøvd seg på ulike håndballrelaterte aktiviteter med en interessert foreldregjeng på sidelinja. Håndballøkta startet med en samling av barna midt på banen, hvor trenerne ble introdusert og barna ønsket velkommen. Deretter ble gruppen delt i to for aktivitet på hver sin minihåndballbane.

Selve treningsøkta inneholdt følgende:

1 Bli kjent: Hilserunde – sende en ball rundt i sirkelen og si navnet sitt.
2 Oppvarming: Hermegåsa og stiv heks med ball
3 Bli kjent med ballen :Ulike individuelle øvelser med hver sin ball og øvelser i grupperm
4 Kast og mottak : Skudd mot mål, med og uten pasninger
5 Stafetter: Ulike stafetter med ball
6 Mini-håndball: Inndeling i lag og spill mot mål på mini-håndballbaner

Håndballøkta ble avsluttet med et felles heiarop i midten av hallen – det er bra lyd i årets rekrutter! Det var en fin gjeng med engasjerte, modige og aktive barn som boltret seg i Strindahallen denne søndagen. Freidig håndball takker alle foresatte og barn som bidro til en artig og fartsfylt søndags formiddag!